Solistenwedstrijd 12/02/2017

Vandaag trokken we met een groot deel van onze kopersectie naar het Lemmensinstituut in Leuven voor de solistenwedstrijd georganiseerd door VLAMO. Met 10 deelnames waren de notenbalkers zeer mooi vertegenwoordigd.
Om 10u ’s morgens bijtte Stef de spits af in ere afdeling met het stuk ‘El cid’ waarna Caroline het rijtje vervolgde. Stef behaalde 77,5% en Caroline werd kampioen met 94%!!!
Hierna hadden we enkele ensembles in uitmuntendheid. Ensemble Jacobs (Chris en Sandra) mag zoals Caroline in April naar de finale en behaalde 84,5%. Het Schaffens kwintet met Chris, Stef, Brecht, Niels en Ward zette ook een mooie prestatie neer en behaalde 78%.
In de namiddag waagde Flo op trombone, Lisa op bugel en Fille op trompet hun kans in tweede afdeling en behaalde respectievelijk 74%, 81% en 90%. In derde afdeling hadden we Elias op trompet. Met 86% stond hij in de top 10 van zijn afdeling. Afsluiten deden we deze dag met de broers Van Uytsel. Zowel Brecht, op trompet als Niels, op hoorn speelde in eerste afdeling. Beide werden ze beloond met een mooie eindscore van 85,5% voor Brecht en voor Niels 86%.
Dankjewel meester Chris, meester Jan, pianobegeleider Steven, mama’s en papa’s, broertjes en zusjes 🙂
Volgend weekend komen Emmy, Hasse, Mart en Ward in actie. Duimen omhoog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.